Strelli Young Starter Flats

In Brussel, het kloppend hart van Europa, zijn er honderden Young Professionals op zoek naar een betaalbare woning. Vandaar dat Strelli Young Starter Flats een buitenkans vormt voor de verstandige investeerder.

De ligging in centrum Brussel, vlakbij de hippe, trendy buurt rond de beurs en de Grote Markt - is alvast ideaal. 

De architectuur is hoogstaand en hypermodern, jeugdig, strak en fris van stijl, met een hoogkwalitatieve en duurzame afwerking.

Bovendien vormen deze exclusieve Young Starter Flats een ware groene oase in de binnenstand, tot en met een prachtige binnentuin en terrassen aan de meeste flats.

Een extra troef vormt de professionele uitbater, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld: een huurder zoeken, een plaatsbeschrijving maken, de sleuters beheren... 

Bij zo'n hoogstaand verblijf verhuurt u zorgeloos: de vraag is groter dan het aanbod, net afgestudeerden vinden moeilijk iets betaalbaar, huren samen met vrienden één appartement. 

Zonder twijfel een ideale investering met het gemak van een spaarrekening maar een pak meer rendement.

De voordelen van het project

Absolute AAA-ligging in centrum Brussel
Vraag > aanbod: net afgestudeerden vinden moeilijk iets betaalbaars, huren samen met vrienden één appartement
Verhuren zonder zorgen dankzij professionele uitbater
Groene oase in de binnenstad
Hoogstaande, hypermoderne architectuur

Contacteer ons

Onze klanten aan het woord

Als zelfstandig apotheker zoek je je hele carrière lang naar rendabele en veilige beleggingen. Zo kocht ik een appartement onder de kerktoren en aan de kust. Na verloop van tijd geraak je het echter beu om op te draaien voor een huurder die iets kapot maakt of slecht betaalt.

Didier M. - Eigenaar van 11 appartementen