Studeopolis Student Flats

Ontdek de slimste investering in Brussel, de grootste studentenstad van België

Uw vastgoedbuitenkans bij uitstek

Met Studeopolis Student Flats investeert u in hoogstaand afgewerkte studentenkamers, geïntegreerd in een uniek community-concept met veel aandacht voor gemeenschappelijke ruimtes. Studeopolis wordt een plek waar studenten zich echt thuis voelen, en waar ze graag 4 à 5 jaar blijven huren. Superaantrekkelijk, want gelegen in de nieuwe hippe buurt van de Europese hoofdstad, waarin de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd werd.
 

U verhuurt zonder zorgen dankzij een professionele uitbater. En u profiteert van de vraag die het aanbod ruimschoots overstijgt. Er zijn namelijk 9.500 studentenflats te kort in Brussel, veruit de grootste studentenstad van ons land met binnenkort 90.000 studenten. En dat terwijl ook het aantal internationale studenten met een langdurige opleiding voortdurend stijgt.

Nog nooit kon u zo goedkoop lenen om vastgoed te kopen. Onze experts informeren u graag vrijblijvend over de voorwaarden en fiscale voordelen. Vul het formulier in, dan contacteren wij u om een afspraak te maken.

 

De voordelen van het project

9.500 studentenflats tekort in Brussel met binnenkort 90.000 studenten
volledig zorgeloos verhuren dankzij de verhuur- en conciërgedienst
geen risico op leegstand dankzij het Studeopolis-poolsysteem
gelegen in het nieuwste hippe en trendy stukje Brussel
hoogstaand afgewerkte studentenkamers
in samenwerking met de dichtstbijzijnde universiteiten en hogescholen
geïntegreerd in een uniek community-concept

Contacteer ons